• Dutch
  • English

0

Kijk bij vragen of
Stuur een bericht.

     

Zoek op label

> Meest verkocht

Over LabelsTree

Bij LabelsTree zijn we trots op onze geïntegreerde labels en de reputatie wij hebben opgebouwd. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van geïntegreerde labels. Dit A4 papier met één verwijderbare zelfklevend etiketten maakt het logistiek binnen jouw bedrijf foutloos, gemakkelijk en snel


Naast enkel geïntegreerde label hebben wij ook dubbel geïntegreerde labels in verschillende formaten in ons assortiment, voor het gemakkelijk en snel maken van orders verzenden en retourneren voor jouw bedrijf en jouw klanten.

 

Elk geintegreerde etiket werkt samen met een populaire webwinkel software, zoals onder andere: Magento, eBay en PayPal. Sommige geintegreerde sticker met meer dan één populaire software. Check de icoontjes op de webpagina van jouw voorkeur aan fruitvariant of het geschikt is voor de webwinkel software jouw bedrijf gebruikt.

 

Duurzaamheid en het milieu zijn erg belangrijk voor LabelsTree, en daarom is al ons papier PEFC gecertificeerd. Om aan alle eisen en wensen van je bedrijf te voldoen houden wij onze CO2 voetafdruk laag, onze kwaliteit consistent en onze kosten laag. Alle formulieren worden gemaakt in een CO2-neutrale drukkerij.

 

Wij produceren onze producten met zorg. Ze zijn geproduceerd met de nieuwste technologie en gekozen door een team van experts en professionals met jarenlange ervaring en kennis. We verpakken onze producten zo, dat ze je in de juiste opslagconditie bereiken.

 

Elk label in ons assortiment is aan een fruitvariant gekoppeld. Dit maakt onze website sfeervoller en uniek, maar als allerbelangrijkst  het maakt het makkelijker voor onze klanten om hun bestelling te herhalen.

 

Zit het juiste formaat label niet ons fruittuin? Laat het ons dan weten! Bij veel vraag naar een specifieke formaat enkel of dubbel geintegreerde formlabel, zullen wij overwegen om het label in dat formaat in ons assortiment te voegen. Dus neem contact met ons op via: info@labelstree.nl

 

Neem gerust een kijkje in de LabelsTree Fruittuin – het is de perfecte plaats voor al je wensen op het gebied van geïntegreerde stickers.

 

We horen graag hoe je bedrijf, groot of klein, zich ontwikkelt. Of je bijvoorbeeld slimme verzendideeën bent tegengekomen, of iets anders interessants. Volg ons op Facebook, Pinterest en YouTube om op de te hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de LabelsTree Fruittuin! 

 

 

YouTUBE Pintrest Facebook

> Meest verkocht

Apple Sticker
Sticker Size

Enkel Label

Appel

Veelzijdig adreslabel
  • 87mm x 57mm
  • 20mm vanaf onderkant, 23mm vanaf linkerkant

v.a. € 21,84

Per doos (1.000)
 
Limoen Sticker
Limoen Sticker Size

Enkel Label

Limoen

Groot packing slip
  • 190mm x 90mm, met perforatie
  • 10mm vanaf onderkant, 10mm vanaf links/rechts

v.a. € 30,74

Per doos (1.000)
 
Citroen Sticker
Citroen Sticker Size

Dubbel Label

Citroen

Dubbele adresetiketten
  • 2 labels van 85mm x 54mm, uitsparing 8mm
  • 12mm vanaf onderkant, 12mm vanaf links/rechts

v.a. € 24,38

Per doos (1.000)